E-Mailmarketing

E-mailmarketing is uitermate geschikt om een band met je doelgroep op te bouwen én te onderhouden. Daarnaast is e-mailmarketing erg geschikt voor het stellen van specifieke doelen, omdat veel resultaten meetbaar zijn. E-mail is ook één van de weinige kanalen waarbij je efficiënt een boodschap persoonlijk kunt maken!

 

Jouw e-mailmarketing professioneel uitbesteden biedt veel voordelen. Wij maken een e-mail template in jouw eigen huisstijl, verzorgen de content, versturen én beheren de statistieken. Wij bieden je duidelijkheid vooraf, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Met onze e-mailmarketing pakketten weet je vooraf waarvoor je betaalt. Of je nu wekelijks, maandelijks of eens per half jaar een nieuwsbrief wilt versturen. Je weet precies wat je van ons mag verwachten. Aan ons de beurt om die verwachting te overtreffen. Want wij maken meer dan content!

WAT WIJ DOEN

Account aanmaken en inrichten

Wij maken een persoonlijk account aan via Mailchimp (of een andere mailingtool) richten deze volledig in en maken een uitgebreide klantenlijst aan.

E-mail template

Wij ontwerpen en bouwen een e-mail template in jouw eigen huisstijl. Dit is éénmalig en kan daarna voor toekomstige e-mailings gebruikt worden.

Contentcreatie

Wij bedenken, maken en verzamelen relevante content met een duidelijk doel per nieuwsbrief. Specifiek voor jouw branche en/of doelgroep.

Testen en versturen

Wij testen onderwerpregels en verzendmomenten om e-mailconversie te optimaliseren en zorgen periodiek voor verzending van de nieuwsbrieven.

Koppeling met website en/of Social Media

Werf via een aanmeldformulier op je website meer abonnees op je nieuwsbrief! Ook via Social Media kun je meer bekendheid geven aan je nieuwsbrief.

Monitoring en statistieken

We maken een uitgebreid rapport van het lees- en klikgedrag van de ontvangers. Deze informatie gebruiken we om de volgende nieuwsbrieven te optimaliseren.

Content kletsen onder het genot van een kop koffie?