INRICHTING SOCIAL MEDIA KANALEN

Je wilt gebruik maken van onze Social Media Pakketten of je wilt er zeker van zijn dat jouw zakelijke Social Media profielen optimaal ingericht zijn. Afhankelijk van het doel en/of het platform richten wij de pagina’s en profielen in op de verschillende Social Media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter.

 

Wij zorgen ervoor dat de verschillende kanalen een éénduidige krachtige uitstraling hebben in jouw huisstijl. Denk daarbij aan de profielfoto en header, geoptimaliseerd per kanaal. Naast de voor de hand liggende in te richten gegevens gaan wij net een stukje verder. Want wij maken meer dan content.

 

Op de verschillende kanalen zorgen wij ervoor dat alle mogelijke gegevens zo optimaal mogelijk ingevuld worden. Bedrijfsgegevens, informatie over producten en diensten en afbeeldingen. Alles werkt mee aan een betere vindbaarheid en betere eerste indruk. We realiseren koppelingen met andere kanalen of jouw eigen website waar mogelijk.

 

De volgende kanalen zijn bijvoorbeeld door ons in te richten en zakelijk inzetbaar;

Facebook

LinkedIn

Twitter

Instagram

Pinterest

Google+ / Google Bedrijfspagina's

MEER INFORMATIE EN AANVRAGEN

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw onderneming of een keer een kopje koffie drinken? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Benieuwd naar onze blije klanten?