DE JUISTE MIX

We leven in een bizarre tijd… Het coronavirus houdt ons al maanden in haar greep. En dat heeft impact op alles en iedereen. Op onze gezondheid, op ons sociale leven, maar niet in de laatste plaats ook op onze economische situatie. Als gevolg van vergaande overheidsmaatregelen om verdere besmetting te voorkomen wordt het ondernemerschap meer dan ooit op de proef gesteld. Het is voor veel ondernemers een onzekere tijd maar niets doen is not an option. De nadruk leggen op “online” biedt mogelijk nieuwe kansen!

SQOOP Online Marketing staat graag voor je klaar!

Heb je diensten of producten die ook online verkocht kunnen worden? Dan zorgen wij ervoor dat je er niet alleen voor staat. Wij kunnen binnen een aantal dagen een complete online omgeving of webshop creëren waar je je producten en diensten kunt vermarkten. Heb je een vraag, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

WEBSITES MET WOW-FACTOR

Wij bouwen websites met de WOW-factor. Dat is een website die perfect aansluit bij je huisstijl en er fantastisch uitziet zodat jouw doelgroep in beroering wordt gebracht. Daarnaast zorgen we er uiteraard ook voor dat je website goed door Google gevonden wordt en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van snelheid en veiligheid. Onze WordPress websites zijn uiterst gebruiksvriendelijk en houden je online marketingkosten prima beheersbaar.

ONEPAGE “WOW” WEBSITE

Alles-in-1 pagina website en razendsnel online. Ideaal voor zzp’ers.

Wow-Website

Onze Onepage website is ideaal voor ondernemers die een professionele, op presentatie en informatieverstrekking gerichte, website willen laten ontwikkelen tegen een scherp tarief. Omdat we werken met verschillende WordPress thema’s kunnen we vrijwel alle soorten Onepage websites realiseren. Niet alleen ‘een mooi plaatje’, maar we zorgen ook dat je website goed gevonden wordt! Ideaal voor ZZP’ers.

ALL-IN “WOW” WEBSITE

Voor een opvallende website waar je knetterblij van wordt.

Wil je liever een stapje verder en moeten er specifieke functionaliteiten worden ingebouwd? Wil je beter gevonden worden in de zoekresultaten van Google én vind je het belangrijk dat je website opvallend snel laadt? Met ons ALL-IN “WOW”-pakket gaan we net dat stapje verder. Zo helpen we je ook met het registreren van je domeinnamen en verzorgen we graag de hosting. Ideaal voor de opvallers ツ

ALL-IN “WOW” WEBSHOP

Complete website en webshop voor al jouw diensten en producten in één.

All-in-webshop

Wil jij een website met een geïntegreerde webshop? B2B of B2C? Wij zorgen ervoor! Maak je wensen kenbaar! Dan gaan we eerst uitgebreid om tafel om al je functionele- en designwensen te bespreken. We denken graag met je mee! Vervolgens gaan wij knetterhard voor jou aan de slag om je online doelstellingen te realiseren. Ideaal voor de (extra) online omzetzoekers!

ALL-IN WOW’S

OMG

✓ Domeinnaamverhuizing en hosting

✓ Ontwikkeling, testen en opleveren

✓ Fotografie op basis van stockfoto’s cq. eigen foto’s

✓ Redigeren aangeleverde webteksten

✓ Aanmaken SSL certificaat t.b.v. beveiliging

✓ Zoekmachine optimalisatie (SEO)

✓ Bezoekersstatistieken (Analytics)

✓ Eerste jaar gratis controle van updates

IN DE MIX

Wil je meer relevante bezoekers op je website? Bij SQOOP Online Marketing weten we dat het gaat om de juiste mix van marketinginstrumenten om je online doelen te behalen. Daarom helpen we je graag met zoekmachine optimalisatie, Google Search Ads en het schrijven van ijzersterke webteksten.

Search

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE (SEO)

Voor een nog betere vindbaarheid

 

✓ SEO startpakket: € 450,-

✓ SEO abonnement: v.a. € 150,- p.m.

 

Met onze zoekmachineoptimalisatie verbeteren we de inhoud van jouw website zodat je nog beter gevonden wordt op belangrijke trefwoorden in de organische zoekresultaten. Uiteraard koppelen we alle Google diensten zoals Google mijn Bedrijf, Google Analytics en Google Search Console voor 100% inzicht.

Ads

GOOGLE SEARCH ADS

Maatwerk is uiteraard mogelijk

 

✓ Google Ads startpakket: € 450,-

✓ Google Ads abonnement: v.a. € 150,- p.m.

 

Na een gedegen vooronderzoek stellen wij effectieve trefwoorden en advertenties op zodat je boven in de betaalde resultaten van Google verschijnt. Doorlopend blijven we de website optimaliseren voor nog betere zoekresultaten.

 

*  Abonnement is exclusief advertentietegoed

 

Webteksten

WEBTEKSTEN

IJzersterke en professionele webteksten

 

✓ Pakket 5 pagina’s: € 750,-

✓ Pakket 10 pagina’s: € 1.500,-

 

De kracht van een website ligt in de combinatie van een heldere navigatie, een fantastisch websdesign én relevante teksten die aansluiten bij de interesse van je doelgroep. Wij schrijven teksten die jouw doelgroep echt aanspreken. Daarbij houden we er tevens rekening mee dat de teksten bijdragen aan de vindbaarheid!

SQOOP ONLINE MARKETING

SQOOP Online Marketing  is hét online marketing bureau uit Enschede dat blij maakt. Daarvoor richten wij ons op het bedenken, maken, verzamelen en verspreiden van relevante content voor bedrijven. Daarnaast bouwen wij toffe websites en brengen wij ideeën tot leven met concept en creatie.

 

Onze kracht ligt bij CONCEPT, WEBDESIGN EN SOCIAL MEDIA.

 

Wij zijn een klein bureau, maar met grote ambities. Ons hart ligt bij ONLINE én bij mensen. Wij beschikken over de know-how én zetten graag onze handjes en voetjes in om jouw online doelstellingen te realiseren. Wij houden van persoonlijk contact, korte lijnen en helder communiceren en gaan voor een langdurige relatie. Zolang je blij van ons wordt!

Go