Online marketing bureau Enschede

Wij zijn hét online marketing bureau uit Enschede dat blij maakt. Daarvoor richten wij ons op het bedenken, maken, verzamelen en verspreiden van relevante content voor bedrijven. Met als doel: meer website bezoekers, meer leads, meer conversie of meer naamsbekendheid.

 

Het aanbod en het gebruik van internet groeit nog iedere dag. De economische waarde, vooral zakelijk, groeit hard. Er komen steeds meer internetkanalen bij en elk kanaal heeft zijn eigen specifieke kenmerken en doelstellingen. Bedrijven erkennen de noodzaak om online zichtbaar te zijn en gevonden te worden maar weten niet goed hoe en waar te beginnen. Daarom zijn wij gestart met SQOOP Online Marketing. Wij willen je online graag volledig ontzorgen.

 

Wij zijn een klein bureau, maar met grote ambities. Ons hart ligt bij Social Media én bij mensen. Wij beschikken over de know-how én zetten graag onze handjes en voetjes in om jouw online doelstellingen te realiseren. Vanaf afstand weliswaar, maar ook heel dichtbij. Want wij houden van persoonlijk contact, korte lijnen en helder communiceren. Wij gaan voor een langdurige relatie. Zolang je blij van ons wordt.

BLIJHOOFDEN

Patrick Hermans | SQOOP Online Marketing | www.sqooponline.nl

Als mede eigenaar verantwoordelijk voor strategie, business development en relatiebeheer. Blije kermisvogel met gevoel voor design en commercie. “No guts, no glory” en niet vies van een sportieve uitdaging.

Patrick Hermans

Opper-Blijhoofd | Online Marketeer
blijhoofden-singalita-dalhoeven-www-sqooponline-nl

Klinkt als Anita, maar dan tropisch! Ik maak miljoenen clicks per dag en creëer daarmee alle uitingen voor onszelf en onze klanten. Kan niet zonder muziek. No Spang.

Singalita Dalhoeven

Opper-Blijhoofd | Online Marketeer
blijhoofden-moppie-www-sqooponline-nl

Whoof! Ik ben Moppie The Boston Terrier. Als ik niet aan het slapen of eten ben, dan maak ik de blijhoofden van SQOOP Online Marketing méér dan content met mijn gekke fratsen!

Moppie

Blije hond

Virtuele tour

Content kletsen onder het genot van een kop koffie?