Over dit project

Over Gwoon Slim (Berkel-B) 

Berkel-B lanceert gwoonslim.nl!
Beter lezen en schrijven met dyslexie? Dat kan! Iedereen is uniek en elke vorm van dyslexie is dat ook. Zij willen graag dat iedereen, jong en ouder, het plezier ervaart van lezen en schrijven. Daar zetten zij ons iedere dag voor in. Want iemand met dyslexie is niet meer of minder slim. Ze zijn gwoon slim!

 

Berkel-B wil graag meer bewustwording creëren. Daarnaast willen ze de onzekerheid veroorzaakt door dyslexie bij zoveel mogelijk kinderen weg nemen. Berkel-B wil kinderen met dyslexie inspireren, uitdagen én helpen met de best mogelijke dyslexiezorg.

 

Om de nieuwe vestiging in Deventer meer bekendheid te geven én ouders en scholen in de omgeving van Deventer te informeren over de invloed van leesproblemen (dyslexie) op leren hebben we de campagne “Je bent gwoon slim!” gelanceerd!

 

Projecten

Voor Berkel-B hebben wij de volledige marketingcampagne rondom Gwoon Slim gerealiseerd, waarbij wij onder andere de naam, het logo, de website, Social Media en verschillende offline middelen hebben gecreëerd.  Alweer een geweldig traject waar we blij van worden! ツツ

 

Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bekijk, like en volg Berkel-B:
WEBSITE GWOON SLIM | WEBSITE BERKEL-BFACEBOOK


#website #webdesign #responsive #web #site #contentmanagement #online #marketing #socialmedia #business #traffic #enschede #onlinemarketing #onlinemedia #logo #design

Datum
Categorie
SQOOP Online Marketing