SEO en SEA

Tegenwoordig heeft bijna ieder bedrijf een website. Toch weet niet iedereen er ook commercieel succes uit te halen. Wij helpen je graag doormiddel van SEO en SEA met de vindbaarheid van je website. Met als doel: meer geïnteresseerde websitebezoekers, meer leads en meer omzet.

SEO

Bij SEO gaat het erom dat je website zo goed mogelijk geoptimaliseerd wordt zodat je website zo goed mogelijk wordt meegenomen in de (gratis) organische resultaten van zoekmachines. Daarbij gaat het vooral om de belangrijkheid van je website en in hoeverre je website relevant is voor bezoekers.

 

SEA

Bij SEA of zoekmachine advertenties draait het om het vergroten van het aantal websitebezoekers door het inzetten van online advertenties. Daarbij betaal je voor het doorklikken op een advertentie van een bezoeker naar je website. SEA wordt vooral campagne-matig ingezet.

Zowel bij SEO als bij SEA draait het om relevante unieke content die aansluit bij de interesses van je doelgroep. Wij helpen je graag met het optimaliseren van je website en het opzetten van de juiste SEA campagnes voor nog meer online succes!

Benieuwd naar onze blije klanten?