BAMMM!

Zorg dat ook jouw contentmarketing “RAAKT”!

Download nu de SQOOP Inhaakkalender 2022 en raak geïnspireerd om de beste, leukste en grappigste social media posts en inhakers voor jouw organisatie te schrijven! Ga na welke dagen voor jouw organisatie het meest van belang zijn en RAAK jouw doelgroep met écht relevante content!

 

De inhaakkalender helpt je met ideeën en suggesties voor het vullen van jouw persoonlijke contentkalender.

inhaakkalender-png

Leuk gezegd! Maar hoe doe ik dat?

Door gewoon te DOEN! Kies een aantal inhakers uit de inhaakkalender van 2022 die relevant zijn voor jouw doelgroep en plan ze alvast in je agenda. Denk na over het “haakje” tussen jouw merk en de inhaker. Social Media moet vooral een beetje leuk zijn dus creëer vermakelijke content. Dan blijft je boodschap beter hangen en is de response ook vaak groter. Maak gebruik van interactie en speel in op de actualiteit. Maar ga vooral gewoon aan de slag!

 

En wil je meer Tips&Trucs om jouw doelgroep in beroering te brengen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

“Mayday, mayday!”

Help

Is contentcreatie toch een te grote uitdaging en niet helemaal jouw ding? Geen probleem! Besteed  contentcreatie en je social mediabeheer gewoon uit aan SQOOP Online Marketing. Dan bedenken, schrijven en plaatsen wij relevante content voor jouw verschillende social media accounts. Zodat jij met je bedrijf structureel en repeterend online in beeld blijft bij je doelgroep. Voor een vast bedrag per maand.

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Dan gaan we graag met je in gesprek!

SQOOP ONLINE MARKETING

SQOOP Online Marketing is hét online marketing bureau uit Enschede dat blij maakt. Daarvoor richten wij ons op het bedenken, maken, verzamelen en verspreiden van relevante content voor bedrijven. Daarnaast bouwen wij toffe websites en brengen wij ideeën tot leven met concept en creatie.

 

Onze kracht ligt bij CONCEPT, WEBDESIGN EN SOCIAL MEDIA.

 

Wij zijn een klein bureau, maar met grote ambities. Ons hart ligt bij ONLINE én bij mensen. Wij beschikken over de know-how én zetten graag onze handjes en voetjes in om jouw online doelstellingen te realiseren. Wij houden van persoonlijk contact, korte lijnen en helder communiceren. Wij gaan voor een langdurige relatie. Zolang je door ons wordt GERAAKT!

Go

Check onderstaande boxen en mis niks. Je ontvangt dan onze inhaakkalender 2021 en maandelijks een update met de leukste en beste inhakers!

Je kunt jezelf te allen tijde afmelden voor (één van) onze mailings door middel van de afmeldlink onderin onze e-mailberichten.


We gebruiken Mailchimp als ons mailingplatform. Door hieronder te klikken, erken je dat jouw informatie voor verwerking naar Mailchimp wordt overgedragen. Lees hier meer over de privacypverklaring van Mailchimp.

* Verplicht

Check onderstaande boxen en mis niks.Je kunt jezelf te allen tijde afmelden voor (één van) onze mailings door middel van de afmeldlink onderin onze e-mailberichten.


We gebruiken Mailchimp als ons mailingplatform. Door hieronder te klikken, erken je dat jouw informatie voor verwerking naar Mailchimp wordt overgedragen.