Websites en hosting Enschede

Online succes begint bij een goede website die aansluit bij je huisstijl en die goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Wij kunnen je helpen met het opzetten, beheren en verbeteren van je WordPress website. En omdat een website voortdurend onderhoud vraagt, bieden we je de mogelijkheid om zelf de inhoud te wijzigen of foto´s en afbeeldingen toe te voegen. Daardoor kun je snel op de actualiteit inspelen en je website lekker dynamisch houden. Onze WordPress websites zijn uiterst gebruiksvriendelijk en houden je online marketingkosten prima beheersbaar.

 

Wij zorgen ervoor dat je website aansluit bij je huisstijl en er fantastisch uitziet zodat je doelgroep in beroering wordt gebracht!

WORDPRESS WEBSITE VOORDELEN

Een professionele website geheel in eigen huisstijl

Makkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten

De kosten zijn goed beheersbaar

Makkelijk in eigen beheer te onderhouden

Goed vindbaar in belangrijkste zoekmachines

Responsive webdesign

Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress site responsive is. Dat betekent dat de site meeschaalt en zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarop het geopend wordt. Hierdoor is je site zowel via de desktop, tablet als smartphone altijd optimaal te bekijken. Daarnaast is een responsive site beter vindbaar in de zoekresultaten van zoekmachine Google. Uiteraard kunnen wij alles zo inrichten dat je site nog beter gevonden wordt, door gebruik te maken van de SEO (Search Engine Optimization) en SEA (search Engine Advertising).

 

Wij ontzorgen je graag van begin tot eind. Daarom helpen we je ook met het registreren van je domeinnamen en verzorgen we graag de hosting. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Wij maken je blij door je business te laten groeien.